Skip to main content

Curling

Info

Doe mee aan de Eerselse Curling Kampioenschappen bij Winter Village Eersel!

Curling is een sport die je misschien kent van televisie: geconcentreerde gezichten, zware stenen en bezems die het ijs schoonvegen. Winter Village Eersel biedt nu een eigen variant aan waarbij de stenen lichter zijn en de afstanden korter zijn dan bij professioneel curling. Dit betekent dat bijna iedereen die kan lopen, mee kan doen! Zorg ervoor dat je stevige schoenen en dunne handschoenen draagt, want het evenement vindt plaats op de ijsbaan.

De Fit Factory zorgt voor de toernooi indeling, presentatie en een gezellige sfeer. Het winnende team krijgt de eer om zich een jaar lang ‘Eerselse Curling Kampioen’ te noemen!

Dit evenement is perfect voor vriendengroepen, sportverenigingen, collega’s of bedrijfsuitjes. De deelnamekosten zijn € 30,- per team. Vergeet niet om je eigen (zachte) bezem mee te nemen; de meest creatieve bezem maakt kans op een leuke prijs!

De voorrondes vinden plaats op woensdag 18 december en donderdag 2 januari. Teams moeten zich uiterlijk om 19.45 uur melden bij de wedstrijdleiding en het spel begint om 20.00 uur. De finale vindt plaats op 2 januari tussen de beste teams van beide voorrondes. Na de prijsuitreiking is er een feestelijke afsluiting in de après-ski bar.

Hoe doe je mee?

Stel een team van vier personen samen, bedenk een originele teamnaam en schrijf je in via dit formulier. Maak het inschrijfgeld van € 30,- vóór 13 december 2024 over op bankrekening NL33 RABO 0198 8217 19 ten name van Winter Village Eersel o.v.v. je teamnaam. De inschrijving is pas definitief na ontvangst van de betaling.

Voor vragen kun je mailen naar info@wintervillageeersel.nl

DatumImpressieEvenementLocatieDeelnemen
woensdag 18 december
Eerselse
Curling
Kampioenschappen
Voorronde 1

Tijd 20.00-23.00

inschrijven
donderdag 2 januari
Eerselse
Curling
Kampioenschappen
Voorronde 2

Tijd 20.00-23.00

inschrijven
donderdag 2 januari
Eerselse
Curling
Kampioenschappen
GROTE FINALE

Tijd: aansluitend

inschrijven