Skip to main content

Tarieven

Info

Entreekaartjes

In de Ice Bar bij de schaatsbaan kun je een entreekaartje voor de schaatsbaan kopen bij de kassa. Een kaartje voor de schaatsbaan kost slechts € 4,50.

De Ice Bar is voor iedereen vrij toegankelijk. Via het grote, glazen raam kun je gezellig kijken naar de schaatsers onder het genot van een drankje.

Schaatsverhuur

Wij verhuren schaatsen van maat 29 t/m maat 48, voor de allerkleinsten hebben we stabiele glij-ijzers in bruikleen. Ook zijn er diverse schaatshulpmiddelen te huur.

Voor het huren van een paar schaatsen betaal je € 3,50 per keer. Je mag ook gebruik maken van je eigen schaatsen. Let op: geen noren of klapschaatsen. Het dragen van handschoenen op de ijsbaan is verplicht! Check ook onze huisregels.

Abonnementen

Met het persoonsgebonden abonnement mag de houder ervan onbeperkt gebruik maken van de schaatsbaan gedurende de openingstijden in de periode van 14 december 2024 t/m 5 januari 2025.

Abonnement (exclusief schaatshuur): € 55,00
Het abonnement is alleen geldig met een juiste pasfoto en geboortedatum.

Schaatshulpmiddelen

Zetten je kinderen voor het eerst de voetjes op het ijs? En weten ze zich nog niet goed staande te houden? Voor alle kinderen tot 9 jaar zijn er onze zeehondjes ‘Bobby’.

Bobby is een vriendelijke zeehond van kunststof. Glibberen en glijden? Bobby biedt je houvast totdat je het schaatsen onder de knie hebt. Zijn de kinderen nog te klein om zelf te schaatsen? Op de zeehondjes kunnen ze lekker zitten terwijl jij ze duwt.

Bobby de zeehond kun je huren voor € 3,- per uur.